La Petite Epicerie Saigon

LPE international ltd, (IndoKina Ventures äger 8 %) är 100 %-ig ägare av La Petite Epicerie Saigon Ltd (”LPES”) (www.lpesaigon.com), ett vietnamesiskt bolag som i dagsläget producerar och säljer sylt, honung, och torkad frukt. Därutöver marknadsförs och säljs ekologiskt te och frystorkad frukt. Under 2017 utgjorde lokal försäljning, Vietnam (även inräknat Kambodja) cirka 85 % av omsättning medan 15 % utgjordes av export. Lite mer än hälften av försäljningen kommer från livsmedelsdetaljhandeln och resterande från hotell och restauranger. Den starka försäljningstillväxten för framförallt torkad frukt har gjort att detta nu är bolagets största produkt. Förutom kontor och produktion i Ho Chi Minh City (f.d. Saigon) har bolaget egna säljkontor och lager i Hanoi och DaNang.

Saigon Natural Foods

(IndoKina Ventures äger 22 %) bildades i december 2016 och är en livsmedelsgrossist. Under första halvåret 2017 fokuserade bolaget på att identifiera och verifiera livsmedelsleverantörer som uppnår bolagets högt ställda krav och på så sätt bygga upp en portfölj av högkvalitativa produkter och leverantörer för att börja marknadsföra denna portfölj till externa kunder. Under 2017 har SNF utvärderat ett 20-tal leverantörer varav knappt en fjärdedel blivit godkända. En sådan process omfattar bl.a. att besöka produktionen, verifiera uppvisade certifieringar samt genomföra stickprov och även få dessa laboratorietestade. Väl godkända så säljs vissa produkter under SFN:s namn och medan vissa där producenten har ett starkt varumärke säljs under ursprungligt varumärke. Bolagets produktportfölj består idag bl.a. av Cashewnötter, ananas på burk, chilisås, fisksås, kokosmjölk, kokosflingor och svartpeppar. Under 2018 kommer SFN även att inleda import till Vietnam och då i första hand olivolja, oliver, soltorkade tomater.

HB May Co Ltd

(IndoKina Ventures äger 30 %) är ett vietnamesiskt skrädderi baserat i Ho Chi Minh City, Vietnam. Verksamheten startades i november 2016 och fram till sommaren 2017, då externa investerare kom in i bolaget, var verksamheten till 100 % inriktad på att sy made-to-measure skjortor såsom underleverantör till kostymtillverkare samt ett antal skjortgrossister. HB May fortsätter att expandera och producerar ett allt större antal skjortor men har under andra halvåret av 2017, efter ett antal framgångsrika provserier, skrivit kontrakt med ett internationellt bolag om att få sy uniformer avsedda för bl.a. polis och brandkår.
The site an all its information belong to Indo Kina Ventures AB.
Design made by someone that have a great mind and clue over whats going on
Copyright 2017